Coaching med clairvoyance

– Få klarhed over f.eks. dit forhold eller din jobsituation!

Clairvoyance eller klarsyn – er en evne til at se dybere, bagved situationen. Clairvoyance kan være en stor hjælp, ved:

  • Større beslutninger
  • Valg af retning i livet
  • Indblik i hvilke evner eller kvaliteter du har
  • Problemer i parforholdet, med dine børn eller med bestemte mennesker
  • Hvis du sidder fast på en eller anden måde, i dit liv eller ift et bestemt livsområde eller emne

Coaching via clairvoyance kan give dig større klarhed og indre ro. Du vil måske kunne se sammenhænge du ikke tidligere var opmærksom på, og fornemme tydeligere end før, hvilken vej er den rette for dig.

Det er dit liv, og din proces – men du vil kunne få et bedre grundlag, at gå videre ud fra. Jeg laver ikke fremtidsforudsigelser, men jeg kan stille ind på din fortid og din nutid.

Praktiske oplysninger: 

Jeg stiller med din tilladelse, clairvoyant ind på dig inden sessionen, ud fra dit navn.
Jeg skal derfor bede om dit fulde, nuværende navn, men ikke, have nogen som helst oplysninger om dig, eller fotos af dig! – Hvis du spørger til en relation med et andet menneske, skal jeg også bede om denne persons fulde, nuværende navn. Jeg kan naturligvis ikke stille ind på personer, hvor jeg ikke har fået deres tilladelse til det – men jeg kan stille ind på jeres relation.

I vores session starter jeg med at fortælle dig det, jeg har stillet ind på. Det vil for det første vise dig, at jeg reelt kan “se” via clairvoyance. Derudover, vil det oftest vise nogle temaer, som vi med fordel kan udforske i sessionen. Herefter står det dig frit for, at stille spørgsmål, om det du har lyst til. Medieskab (kontakt til konkrete afdøde personer), kan indgå i sessionen, hvis du har lyst til det.

Jeg afslutter sessionen med en kort krystalhealing. Hvis du ønsker det, kan du også få en individuelt tilpasset meditation med hjem, så du selv har et redskab til yderligere at fordybe dig, derhjemme.

NB. Bemærk at sessionen kun er for 1 person, og at en anden person derfor ikke kan deltage, med mindre der er tale om en på forhånd aftalt par session.


Medieskab og kommunikation med dyr

• Der tilbydes som sagt, kontakt med afdøde (medieskab), som del af coaching med clairvoyance-sessionen.

• Der kan også bestilles kommunikation med dyr – f.eks. heste –  ift trivsel, forhold til ejeren mm. Jeg kører oftest gerne ud til dit dyr og dig, hvis du bor i nærheden af Aarhus. Kontakt mig venligst, ift priser og detaljer.

 

Fysisk fremmøde eller elektronisk/telefonisk clairvoyance og healing

Coaching med clairvoyance, medieskab (kontakt til afdøde) og krystalhealing, kan foregå enten ved fysisk fremmøde i Aarhus, via videolink, eller pr telefon