Krystalhealing

Healing er at hjælpe os ind til det væsentlige, at hjælpe os til at slappe af og geare ned, måske at erkende noget vigtigt, eller måske at frigive følelser eller blokeringer, som vi har brug for at slippe. Krystaller er uden en dagsorden, de kræver ikke at du forstår dem. Mærk hvad du synes, de gør for dig.

Krystalhealing kan måske synes lidt ukonkret og “langhåret”, men det virker. Mange oplever, at healing og krystalhealing, når ind og påvirker krop og sind, på en meget dyb måde.

Jeg er uddannet Certificeret CMA-godkendt krystalhealer – Certified Crystal Energy Guide – hos krystalhealer Kyle Gray.

Ved krystalhealing, stiller jeg på forhånd kort ind på dig via clairvoyance (se Clairvoyance-afsnittet på hjemmesiden her). I starten af sessionen, vil jeg stille dig nogle spørgsmål, for at tune ind på, hvilke krystaller vi skal anvende, og hvordan.

Er du i den fysiske klinik, vil du ligge på ryggen med tøjet på og et lagen over dig, på den behagelige behandlerbriks med memory foam, imens små krystaller bliver lagt på din krop, og større krystaller eventuelt lægges rundt om dig. Der vil ikke på noget tidspunkt foregå noget (f.eks. pålægning af krystaller), som du ikke er fuldt indforstået med.

Hvis du har været til en clairvoyance session, vil der blive givet healing eller krystalhealing til sidst, og dette vil især være for at give dig en rolig, fredfyldt og groundende oplevelse til sidst, inden du træder ud af klinikken. Efter en session med healing, opfordres du til at tage det lidt stille og roligt resten af dagen, og til at drikke godt med vand