Om mig

Jeg hedder Tine Høisgaard Jørgensen, og er 60 år. Jeg er født i Aarhus, og bor og arbejder der. Er vokset op i Afrika og Indien, og har som voksen boet og arbejdet i England og Afrika.

 

Jeg begyndte at lære meditation og healing, da jeg var omkring 20 år – hos den anerkendte irske meditationslærer, healer og clairvoyant, Bob Moore. Jeg var dertil personlig elev af en indiansk medicinmand. Da Bob Moore døde af alderdom, fortsatte jeg hos en af hans tidlige elever, meditationslærer og healer, Lars Søndergaard.
Dertil har
jeg taget en krystal healer uddannelse, hos den kendte skotske underviser, Kyle Gray.
Jeg lærer i øjeblikket yderligere om den shamanistiske tilgang, hos en nepalesisk shaman. I
alt har jeg uddannet mig i henholdsvis meditation, healing, clairvoyance og krystalhealing, i 17 år.

 

Efter at have uddannet mig som Cand.mag. i Idehistorie, har jeg arbejdet som underviser og projektleder i mange år – og også undervist i meditation i 23 år. Jeg har arbejdet som clairvoyant og healer i 11 år. – Se anmeldelserne på siden

 

Jeg har, ligesom mange andre mennesker, haft en del vanskelige oplevelser i mit liv. For eksempel har jeg haft meget svære relationer på nær hold, ligesom jeg har en alvorlig ryglidelse. Disse erfaringer betyder, at jeg har stor forståelse for de forskellige vanskeligheder, vi hver især kan møde. Mange kommer til mig til clairvoyance, når de sidder fast i deres liv, eller oplever svære udfordringer, der ikke umiddelbart kan løses. 

 

Igennem spontane, dybe spirituelle oplevelser er jeg blevet vist flere tidligere liv. Jeg oplever desuden – efter mange års erfaringer og observationer – at have kontakt med væsener eller energier i naturen, som nogle kalder elverfolk. – Bemærk at min tilgang til dette, er at være åben og efterprøvende. Jeg synes ikke at man skal tro på hvad som helst, man oplever!

 

I min fritid kan jeg lide at gå ture i skoven og ved stranden. Jeg har tidligere engageret mig i at passe på naturen – og har blandt andet været i Aftenshowet angående det. Derudover kan jeg lide kunst, musik, og at rejse. Jeg har en søn på 20 år, som hedder William

 


Du kan få mere at vide om min baggrund – og om den bog om spirituelle oplevelser i naturen som jeg er ved at skrive, i denne podcast:

https://anabella.dk/podcast-clairvoyance-elverfolket


Se eventuelt også: Ofte Stillede Spørgsmål – om hvordan jeg udviklede evner til clairvoyance, og om hvad coaching med clairvoyance mere præcist kan hjælpe dig med