Om mig

Jeg hedder Tine Høisgaard Jørgensen, og er 59 år. Jeg er født i Aarhus, og bor og arbejder der. Er vokset op i Afrika og Indien, og har som voksen boet og arbejdet i England og i Afrika.

 

Jeg begyndte at lære meditation og healing, da jeg var omkring 20 år – hos den anerkendte irske meditationslærer, healer og clairvoyant, Bob Moore. Jeg var dertil personlig elev af en indiansk medicinmand. Da Bob Moore døde af alderdom, fortsatte jeg hos en af hans tidlige elever, meditationslærer og healer, Lars Søndergaard. For nyligt har jeg taget en krystal healer uddannelse, hos den kendte skotske underviser, Kyle Gray. Ialt har jeg uddannet mig i henholdsvis meditation, healing, clairvoyance og krystalhealing, i 17 år.

 

Efter at have uddannet mig som Cand.mag. i Idehistorie, har jeg arbejdet som underviser og projektleder i mange år – og også undervist i meditation i 23 år. Jeg har arbejdet som clairvoyant og healer i 10 år. – Se anmeldelserne på sidenJeg har, ligesom mange andre, haft en del vanskelige oplevelser i mit liv. For eksempel har jeg haft svære relationer på nær hold, ligesom jeg har 
en alvorlig, permanent ryglidelse. Disse erfaringer har betydet, at jeg har stor forståelse for de forskellige vanskeligheder, vi hver især kan møde. Det glæder mig at kunne hjælpe, og måske at kunne anvende de udfordringer jeg har haft, til gavn for andre.

 

I min fritid kan jeg lide at gå ture i skoven og ved stranden. Jeg har tidligere engageret mig i at passe på naturen – og har blandt andet været i Aftenshowet angående det. Derudover kan jeg lide kunst, musik, og at rejse. Jeg har en søn på 18 år, som hedder William.  

 


Du kan få mere at vide om min baggrund – og om den bog om spirituelle oplevelser i naturen som jeg er ved at skrive, i denne nye podcast:

https://anabella.dk/podcast-clairvoyance-elverfolket

Se eventuelt også: Ofte Stillede Spørgsmål – om hvordan jeg udviklede evner til clairvoyance, og om hvad coaching med clairvoyance mere præcist kan hjælpe dig med.